• 47 31 50 66
Hjem/Livsglede
IMG_901911

Livsglede!

Tittelen på denne introduksjonen er valgt fra en musikk komposisjon, som min far gjorde om meg og min bror Sten. Som farfar føler jeg at tittelen er passende til barnebarna Petter og Johannes, som vokser opp på Ranheim i Trondheim. Her er noen bilder som viser barnebarnas glede over variert lek i skog og fjære, med juletradisjoner og andre aktiviteter.

Tor Haugnes skrev en stil på barneskolen for vel 50 år sida hvor han karikerte sine medelver på en kjempeartig måte. Meg omtalte han som en blauthjerta bankmann. Nå ble riktignok Forsvaret min levevei. Derimot blir man veldig blauthjerta av å se sine barnebarn under slike forhold. Derimot er min sønn og guttenes far - Kristian kredittdirektør i Den danske Bank i Trondheim. Hvorvidt han er en "blauthjerta bankmann", vites ikke.

Petter er eldstemann og født 14. oktober 2011. Tre år senere kom Johannes til verden 3. november 2014. De er sønner av Kristian Govasmark og Heidi Olstad.

I følge Kristian (far) er Petter den som er ivrigst innenfor idrett, mens Johannes er den kreative og elsker musikk, tegning og pusling med alt mulig rart.

 

Sjakk

Sjakkbrettet fikk nye eiere

Barnebarna er konsentrerte sjakkspillere.

2022-07-28
Barnebarn julen 2014

Godt nytt år!

Et godt nytt år er for meg å ha god helse samt dyrke et rikt og variert friluftsliv som Finnmark og i sær Porsanger kan by på sammen med gode venner.

2015-01-01
Web levert av CustomPublish AS