• 47 31 50 66
Hjem/Firbente venner
Alaya og Ulla_jpg

Den Röde Jägaren Alaya - Nordens beste skogsfugljeger 2011!

Den Röde Jägaren Alaya (m SUCH Den Röde Jägaren Birka - f NJCH Vieksas Bastian) eies av Ulla Mikkola fra Sverige. Tidligere i år ble Alaya nr 2 i Det svenske mesterskapet på skogsfugl for stående fuglehunder i Arvidsjaur.

 I helga var ekvipasjen klar til ny dyst i Det norske mesterskapet på skogsfugl i Nannestad.

Søndags morgen finaledagen hadde jeg gleden av å spise frokost sammen med dommer Rof Hamstad på prøvesenteret. Han hadde dømt Alaya i semifinalen og skildret med stor innlevelse hennes brilliante fuglearbeider på Tiur. Rolf mente absolutt at Alaya var en het mesterskapskandidat. Alaya innfridde og overbeviste til gangs i finalen med komplett fuglearbeid og rapport og ble dermed hedret med tittelen Norgesmester skog med Cacit.

Sølv i Det svenske - og gull i Det norske mesterskapet på skogsfugl gjør Alaya til den ubestridte beste skogsfugljeger 2011. All heder til den svenske ekvipasjen. Samtidig er det veldig hyggelig å konstatere at Vieksas Bastian er far til Alaya og således gjør denne flotte bragden et noe spesielt inntrykk på Gunnar Wik (eier) og undertegnede (oppdretter).

Grattis Ulla!

27.9.2011

Web levert av CustomPublish AS