• 47 31 50 66
Hjem/Naturopplevelser
2015 Hundegård

Sommer i Sløkevika

Denne sommeren har det blitt mange turer til hytta. Prosjekter har blitt ferdigstillet - og nye har dukket opp. Stor terasse og hundegård, er noen av dem.

Ideen om uthus har nok modnet i tankene til Per i lang tid. Når planen ble gjennomført i fjor høst, ble det akkurat så fint som Per hadde forespeilet. Endel av uthuset er nå "fredet" til uteliv - for å finne le for vinden som stadig feier over Kjæs, ved å sitte inne eller i døråpningen å nyte solstråler og fantastisk utsikt.

Tidligere i sommer ble damer forvist fra hytta. Det gjaldt både to og firbente, og Einar og Per var straks i full sving med en stor terasse. Tanken var at den skulle binde de tre bygningene sammen, og gjøre utelivet enda mer fristende på hytta. De to karene jobbet fra tidlig morgen til sene kvelden, og i løpet av uka var prosjektet ferdig. Det var derfor deilig å kunne tilbringe en lang ferieuke på hytta. Både Judith og Einar, Linda og Thomas med vesle Frøya var sammen med oss noen deilige finværsdager. Det ble grilling, bærplukking og båtturer. Den beste ferien man kan tenke seg!

Einar legger siste hånd på verket.jpg

Einar gjør de siste arbeidene på terassen. Tusen takk til han for all god hjelp!

2015 Terassen er ferdig.jpg

Sluttresultatet ble veldig bra!

Grillmesteren.jpg

Grillmesteren i arbeid!

Grilling på terassen.jpg

Før utepeisen kom på plass gjorde grillen nytte. Her med Thomas, Linda, Judith og Einar på besøk.

2015 - Sol og sommer på terassen.jpg

Etterhvert ble hammer og sag lagt vekk - litt beising kunne vi vel tåle, når vi fikk ei uke med finvær og småturer til lands og vanns. Her etter en tur i fjellet, med en liten kald en - i solskinnet. 

 

2015 Hundegård.jpg

Når Per ikke trekker i grønt lengere - tilbringes mer tid på hytta enn før. Helgene blir utvidet for hans del, og da skal også hundene ha det godt. Det koster å bære en hundegård fra parkeringsplassen - men det går! Den står nå på nord-øst siden av hytta - lett tilgjengelig, og med panoramautsikt for de firbente. En liten platt, og etterhvert kanskje også et lite hundehus med flatt tak.

2015 Sykkeltur til nabokommunen.jpg

Og mens hundegården kommer opp - er sykling noe man kan bedrive på Kjæs. En tur inn i nabokommunen gjorde seg..

 

2015 Bålkos på terassen.jpg

En bedre middag på terassen i slutten av august, kan gjerne avsluttes med bål og litt rødt i glasset. Med bålpanne og terassevarmer kan den fantastiske utsikten og solnedgangen nytes. Praten går.... det er alltid en tur eller et prosjekt i tankene. Denne gang er det jaktuken som diskuteres. Der de minst erfarne blir hjemme - og de mest erfarne er heldige å får dra avgårde med Jan Riise Pedersens team til de aller beste jaktfeltene. Er Fay og jeg misunnelig...? Bittelitt kanskje.

2015 Solnedgang.jpg

Sein sommerferie betyr at man kan betrakte fantastiske farger på himmelen.

Web levert av CustomPublish AS